nybjtp
Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Fa'asoa fa'amatalaga fa'aa'oa

O le fa'auluina o oloa o lo'o vaevaeina i le tasi-layer blowing film, multi-layer blowing film, multi-layer tolu layers, lima laulau, fitu layers, sefulutasi laulau, o le tele o laulau, o le maualuga o le lanu masterbatch manaoga.

talafou1

1. Fa'asalalauina: o oloa ata tifaga e faia i le maualuga o le ta'apeina lanu masterbatch o lo'o i ai lanu tutusa i so'o se mea, e aunoa ma ni fa'ailoga ma fa'ailoga.Mo masterbatch ata tifaga masani, pe a oloa ata tifaga mo le 3 layers, lanu lanu toniga oloa e leai se faafitauli, pe a oʻo atu i le 5 layer oloa matua faateleina le avanoa o faafitauli, o le lanu o le feula ata oloa tufatufaina tutusa tutusa o matua faaitiitia, pe a oo i 7 layers, fa'aletonu mata'utia ata tifaga masani e fa'aalia manino, e le mafai ona e faia se oloa lelei.

2. Concentration: o le manifinifi o le oloa membrane, o le vaivai o le matai lanu matai aafiaga valivali, pe a le ausia e le lanu manaoga, e tatau ona e faaopoopo le aofaiga o le matai lanu.O le sasaina o ata tifaga e le mafai ona faʻateleina le aofaʻi o lanu masterbatch faʻatumu, o le ai ai se aafiaga i oloa ata.

talafou2

3. Valivali: e le tutusa le toner, e le tutusa le malosi o le valivali, o le maualuga o le malosi o le lanu o le toner, o le maualuga o le tau.Mo se faʻataʻitaʻiga, valivali i totonu o le loloto lanu tutusa o le lanu samasama, mo oloa eseese masterbatch lanu toner, tutusa le faʻatonuga, o le loloto o le lanu pe a uma ona vali e ese.

4. Fesoʻotaʻiga: mo le sasaina o ata tifaga, o le faigata o le tele-layer blowing film lava ia e maualuga tele.A maeʻa ona faʻaopoopo le masterbatch lanu, o le a suia le tino ma le kemisi o le oloa, ma o le fetaui lelei o le masterbatch lanu ma meafaitino palasitika e le lelei, lea o le a taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le faʻatinoga o mea mata e feula ata.

5. O mea uʻamea mamafa, saogalemu: aemaise lava mo meaʻai afifi ata, vailaʻau faʻapipiʻi ata, o le manaʻomia mo le oloa e le o iai ni mea mamafa mamafa, lanu masterbatch i ituaiga uma o mea mata e tatau ona tuʻufaʻatasia tulaga.

talafou3

6. Faʻamautu lanu: ata tifaga oloa i le faʻaogaina o le faʻagasologa, faʻamalama malamalama, tetee i femalagaiga e fetaui ma le faʻaogaina o tulaga.Mo le feulaina o ata tifaga oloa masterbatch, Zhengzhou Jindongyuan Technology Co., Ltd. o loʻo i ai se faʻasalalauga faʻapipiʻi faʻapipiʻi ata tifaga masterbatch, e mafai ona e vaʻavaʻai, faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faʻapipiʻi eseese o le mafiafia o ata tifaga e le tutusa.


Taimi meli: Aukuso-17-2022